Yhteystiedot

Tuula Pakkanen, psykoterapeutti (erityistaso eli ET, Valvira, Kela), työnohjaaja

Vastaanotto: Auringonkatu 8F, 02210 Espoo (Kuitinmäki, Olari)

Matkapuhelinnumero: 050 3804328

Sähköposti: tuula@terapiastavoimaa.fi

Parhaiten minut tavoittaa puhelimitse arki-iltaisin (ma-to) klo 20-21 välillä, myös päivisin voi yrittää tavoitella Puhelimen vastaajaan tai tekstiviestillä voit jättää myös soittopyynnön, niin otan yhteyttä niin pian kuin mahdollista.

Yhteyttä voit ottaa myös sähköpostitse tai laittaa viestin nettisivujeni etusivun vasemmasta yläkulmasta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta  (kerrothan milloin voin koittaa tavoitella puolestani sinua).

Vastaanottoni sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Espoon Olarissa, Kuitinmäessä, osoitteessa Auringonkatu 8F (1,2 kilometrin päässä Ison Omenan kauppakeskuksesta Matinkylässä). Omalla autolla Olariin pääsee kätevästi Länsiväylältä (Helsingistä päin tultaessa Olarin liittymästä ja Kirkkonummen suunnasta Matinkylän liittymästä) sekä Kehäykköseltä ja Kehäkakkoselta.

BUSSIYHTEYDET: Kutinmäkeen kulkee Isolta Omenalta/ Matinkylän metroasemalta/ Piispansillalta useita busseja: numerot 531,532 ja 533 liikennöivät monta kertaa tunnissa. Leppävaarasta, Tapiolasta ja Espoon keskuksen suunnasta myös hyvät bussiyhteydet.

HELSINGISTÄ, esim. Kampista, pääset Matinkylään METROLLA noin puolessa tunnissa ja siitä nopeasti bussilla tai kävellen reilun kilometrin matka vastaanotolleni.

KIRKKONUMMELTA: HSL:n bussit, Ison Omenan pysäkki, siitä kävelymatka vastaanotolle noin 1 km. Tai voit vaihtaa Piispanaukion tai metroaseman pysäkiltä bussiin 531, 532 tai 533.

 

Kartta


Näytä suurempi kartta